Publicador de contidos
Publicador de contidos

Delicias locais, case descoñecidas, entre os moitos doces do Entroido galego

Delicias locais, case descoñecidas, entre os moitos doces do Entroido galego

Marruchos, sapos, mazapáns, bandullo e un sinfín de larpeiradas agroman nestas festas nos fogares galegos

Lolita Sanclauido en plena faena facendo chaolas, típicas do Entroido en Cariño
G24.gal 18/02/2023 15:30 Última actualización 17/02/2023 22:07

Despois do Nadal, o Entroido é a outra época doce do ano.

É case imposible enumerar todas as sobremesas que se fan estes días nas casas e, para os menos mañosos, nas pastelerías.

Algunhas pasaron felizmente de xeración en xeración e son un triunfo seguro como orellas e filloas.

Outras igual de antigas e similares nos ingredientes son, porén, as grandes descoñecidas entre as ducias de delicias locais do Entroido galego.

Entre elas están os periquitos de Ordes e as chaolas de Cariño

Publicidade
Publicidade
Publicidade
Publicidade