Publicador de contidos

Publicador de contidos

Unha empresa cárnica lucense elabora pastrami, un produto moi versátil na cociña

Unha empresa cárnica lucense elabora pastrami, un produto moi versátil na cociña

Trátase de carne curada e adubada que se pode empregar para facer emparedados e tamén consumir en cru

Destaca como fonte de proteínas e é baixa en graxa

O pastrami é unha carne curada e adubada
G24.gal 28/08/2025 19:57 Última actualización 28/08/2025 20:11

O pastrami é unha carne curada e adubada, moi popular na cultura gastronómica norteamericana. Unha empresa de Lugo acaba de incorporalo ás súas elaboracións e o seu produto xa quedou finalista nos premios Galicia Alimentación.

Explica a responsable de vendas, Isabel Amiama, que se elabora con "carne de vaca e tras metelo en salmoira leva unha cocción".

Destaca pola súa versatilidade á hora de preparalo e por ser unha boa fonte de proteínas. Segundo manifesta Amiama, "non leva nada de graxa e ten moitas variedades culinarias, desde un emparedado de pastrami a tostas ou consumilo sen nada máis".

Anímense a probalo porque sorprende.

Publicidade
Publicidade
Publicidade
Publicidade