O Real Madrid volve tirar dunha remontada épica para superar o Atlético

Rodrygo empata no 79 o tanto inicial de Morata. Benzema e Vinicius sentencian na prórroga

O Athletic sorprende o Valencia (1-3) e xogará a cuarta semifinal consecutiva

G24.gal 26/01/2023 21:26 Última actualización 26/01/2023 23:33

Consciente de que era a única oportunidade de gañar un título esta temporada, o Atlético empregábase con todas as forzas nesta Copa. Durante moitos minutos foi gañando no Bernabeu grazas a un gol de Morata no minuto 23.

O equipo branco demostrou que lle queda moito para estar ao seu mellor nivel, ese que non lle chegou para gañar a Supercopa. Pero o seu xen competitivo sempre aparece, e, a dez minutos do final, Rodrygo marcou o gol que forzaba a prórroga.

No tempo suplementario foi o momento do considerado como "mellor xogador do mundo". Benzema marcou o gol que poñía contra as cordas un Atlético que rematou o partido con dez. No engadido da prórroga, Vinicius marcou o 3-1 definitivo noutra exhibición de fe madridista.

O Athletic sorprendeu o Valencia en Mestalla e xogará as semifinais de Copa (1-3). O groso dos goles concentrouse nun espazo de dez minutos, entre o 35 e o 45 da primeira metade. Muniain adiantou os bilbaínos, empatou De Marcos cun gol en propia porta e Nico Williams puxo o 1-2.

O Valencia tentou igualar para forzar, cando menos, a prórroga. Pero foi o Athletic o que sentenciou no minuto 75 cun penalti transformado por Vesga