Publicador de contidos

Publicador de contidos

A morriña dos sabores que deixamos atrás

A morriña dos sabores que deixamos atrás

En Carballo unha carnicería conseguiu converteuse no refuxio dos sabores suízos para os galegos que volven da emigración

G24.gal 07/11/2025 14:42

Hai sabores que nos levan de volta á infancia, e outras que nos fan viaxar ata onde vivimos parte da nosa vida. En Carballo unha carnicería conseguiu converteuse no refuxio dos sabores suízos para os galegos que volven da emigración. Entre queixos suízos e acento galego descubrimos que a emigración tamén deixa pegada no padal.

Porque na carnicería venden carne, pero tamén moitos recordos. Alí, entre os Alpes, medraron familias, amizades, e tamén costumes. E son moitos os galegos que regresan coa morriña dos sabores que deixaron atrás. Comenta o propietario do establecemento que as salchichas é do máis demandado ata facer deste local un punto de encontro.

Publicidade
Publicidade
Publicidade
Publicidade