Publicador de contidos

Publicador de contidos

Os menús preparados triunfan cada vez máis polo Nadal

Os menús preparados triunfan cada vez máis polo Nadal

Encargar a comida para celebrar as xuntanzas familiares é unha opción escollida mesmo para quen ten costume de cociñar na casa

Chus Purriños 22/12/2025 20:25 Última actualización 22/12/2025 20:55

Desfrutar da cea de Noiteboa en familia e na casa. Iso si, sen ter que pisar a cociña. Unha opción que ano tras ano gaña adeptos.  "Antigamente quen cociñaba? As nais, pero cada vez as nais poden cociñar menos e entón a xente prefire encargar", di Isabel Galán, encargada da tenda 4Caminos.Comida para levar.

Neste negocio de comida preparada da Coruña teñen 150 pedidos para Noiteboa e Nadal. A oferta é ampla: "En entrantes sempre é o salpicón de cocohas de rape e colas de lagostino o que máis se leva. E este ano tamén a ensaladilla de lubrigante e lagostinos". 

David Vales, responsable de catro tendas gourmet, calcula que van polas 500 encargas para este Nadal. "Os entrantes que é a nosa especialidade son os embutidos, os queixos, o xamon de bellota cortado a coitelo", matiza.

Peixes, carnes e sobremesas completan a oferta destes menús para levar que mesmo semellan unha opción interesante para quen ten por costume cociñar na casa. Comidas de Nadal que se adaptan aos novos tempos sen perder o espírito destas festas.

 

 

Publicidade
Publicidade
Publicidade
Publicidade