España amosa as súas carencias en Escocia (2-0)

Joselu foi titular e gozou das mellores ocasións no primeiro tempo, incluído un remate ao traveseiro

Aspas e Borja Iglesias entraron na segunda parte, pero non cambiaron a dinámica de España

G24.gal 28/03/2023 22:27

A nova España de Luis de la Fuente amosou as súas carencias no Hampden Park de Glasgow, onde perdeu por 2-0 contra Escocia. Dous goles de McTominay ao comezo de cada tempo decidiron o partido.

Joselu Mato, logo do seu dobrete contra Noruega, atopou o oco no equipo titular e foi o dianteiro que máis problemas xerou na porta británica. Xa por debaixo no marcador, un remate seu bateu no traveseiro na mellor opción da selección española. Dúas caídas súas foron motivo de revisión, sen sorte, polo VAR. España dominaba e tivo outras ocasións con remates de Rodri e Pedro Porro, pero non atopou o gol do empate.

O segundo tempo comezou de xeito desafortunado co segundo tanto na conta de McTominay. De la Fuente moveu o banco, pero as sensacións do equipo español foron moito peores. Apenas xerou perigo na portería escocesa, nin sequera coa entrada de Iago Aspas no minuto 57 e de Borja Iglesias no 66 no lugar de Joselu.

Na clasificación para a Eurocopa, Escocia queda con seis puntos en dous partidos á fronte do grupo e España con tres noutros tantos encontros.