O VAR deixa sen dous puntos o Lugo no tempo engadido (1-1)

O encargado da videoarbitraxe sinalou o penalti por man de Seoane e, cando detivo Whalley, volveu intervir para obrigar a repetilo

Alberto Rodríguez marcou o gol do Lugo a balón parado, 20 dos seus 40 goles este ano chegaron deste xeito

G24.gal 19/03/2022 17:27

Minuto a minuto

17:30

Boa tarde! En 45 minutos o Lugo recibe o Oviedo no Anxo Carro coa presenza de preto de 2000 seareiros ovetenses no feudo lucense. Cun triunfo os albivermellos quedarían igualados a puntos cos de Ziganda.

Os de Albés afrontan o partido con moitas baixas e coa seguinte aliñación:

17:50

Quecen os xogadores sobre o céspede do Anxo Carro!

1'

Comezou o partido!

Hugo Rama titular no Oviedo, partido de reencontros

2'

Pase de Clavería ás costas da defensa, non chegou a tocar a pelota Iriome e o gardamallas do Oviedo quedou con ela

4'

Primeiro aviso serio do Lugo!

Gran disparo de Cuéllar dende a frontal, tivo que rexeitar Femenías para evitar o primeiro tanto dos albivermellos

16'

Remate frouxo coa cabeza de Iriome, detivo sen problemas Femenías

Domina o Lugo nestes primeiro cuarto de hora de encontro

21'

Centro de Cuéllar e remate desviado de Juanpe

25'

Fóra Borja Bastón! Primeiro achegamento do Oviedo no partido

30'

Disparo de Ricard dende 30 metros moi desviado

40'

Forte remate de Lebedenko que bateu nun defensor

43'

A máis clara do partido!

Remate dende o punto de penalti coa zurda de Lucas Ahijado marchou lonxe dos tres paus

DESCANSO

Tempo de lecer sen goles no Anxo Carro!

A máis clara do Lugo, un disparo de Jaume Cuéllar no primeiro terzo do partido!

O RealOviedo respondeu ao bordo do descanso cun tiro de Lucas Ahijado dende o punto de penalti

46'

Comezou a segunda metade!

47'

Case marca Juanpe no segundo pau!

Entrou forte o Lugo nesta segunda metade, segundo córner consecutivo e Juanpe que a piques estivo de marcar o primeiro

50'

Tívoa o Oviedo!

O disparo de Borja Sánchez marchou a rentes do pau

56'

GOOOOOL DE ALBERTO RODRÍGUEZ

E outro gol do Lugo na súa especialidade, a pelota parada. Centro marabilloso de Ricard nunha falta lateral e o central de Gran Canarias que se estrea como goleador coa camisola albivermella

Especialistas

20 dos 40 goles do Lugo esta tempada: a balón parado

82'

Entramos nos derradeiros minutos do partido

Non sofre demasiado o Lugo que xestiona o resultado a favor

83'

Ovación do Anxo Carro a Carlos Pita, entra Xavi Torres no campo

85'

Xogada embarullada do Oviedo que non atina a rematar

91'

Gol do Oviedo, empata Borja Bastón

Imos explicar a secuencia: O VAR revisa unha xogada dentro da área e sinala penalti por man de Seoane. Borja Bastón tira e Óscar Whalley adiviña as intencións e o para

Pero o VAR entra de novo en xogo, o cancerbeiro do Lugo non estaba pisando a liña. Na repetición do penalti o dianteiro do Oviedo si acerta e empata o partido no engadido

94'

Tívoa Xavi Torres para o triunfo!

Nunha xogada embarullada non foi quen de resolver o centrocampista do Lugo. Atrapou Femenías mentres pedían penalti os xogadores albivermellos

FINAL

O Lugo foi mellor no cómputo global dos 90 minutos. Escapáronselle dous puntos no engadido e de penalti que se tivo que repetir

É o 18º empate do cadro albivermello en 32 partidos esta tempada, o rei do empate