Ás 18:30 h comeza en Cornellá o partido entre o Español e o Real Club Celta.

Comeza o partido en Cornellá: Español 0-0 Celta

O balon chégalle a Braithwaite, e o seu remate marcha fóra

Saca unha falta Gabri Veiga, remata co calcaño Aspas, fóra

22'

Contra do Español, remata Darder e despexa Iván Villar, pero había fóra de xogo

25'

0-1 Gooooooooool do Celta!!! Contra que culmina Gabri Veiga cun espectacular remate diante de Pacheco

33'

Piden penalti os xogadores do Español por mans de Hugo Mallo, o árbitro indica que non hai pena máxima

38'

Remate de Denis desde dentro da área, para Iván Villar en dous tempos

41'

Centra Rubén Sánchez desde a dereita, o balón paséase sen que ninguén o toque

44'

0-2 Goooooooooool do Celta!!! Penalti de Cabrera a Carles Pérez. Lanza Iago Aspas e engana a Pacheco.

45'+1

Descanso en Cornellá. Español 0-2 Celta.

46'

Comeza a segunda parte en Cornellá

49'

Gran xogada de Carles Pérez, remata Luca de la Torre, moi preto do pau, córner.

50'

Remata Seferovic desde dentro da área, o balón marcha alto

58'

Perde un balón Javi Galán, e Joselu erra o remate case a porta baleira

62'

Braithwaite lanza unha falta contra a barreira

68'

Larsen recupera, toca Aspas para Veiga, e Gabri non pode resolver no man a man diante de Pacheco

81'

0-3 Goooooooooool do Celta!! Estréase Carles Pérez, que culmina un gran partido co terceiro tanto celeste

85'

1-3 Gol do Español. A pelota traspasa totalmente a liña logo do remate de Gragera

90'

Final do partido en Cornellá. Español 1-3 Celta. Importante vitoria do Celta, que mantén a boa serie de resultados