Brais Méndez: "Nin nos meus mellores soños pensei neste inicio de Liga de Campións"

O centrocampista de Mos da Real Sociedade marcou por terceira xornada consecutiva e deulle a vitoria ao seu equipo

O Real Madrid gañou na veciña Braga (1-2) e o Sevilla perdeu na casa co Arsenal (1-2)

G24.gal 24/10/2023 22:10 Última actualización 25/10/2023 12:14

O Real Madrid mantén o pleno de triunfos na Liga de Campións. Suma nove puntos en tres xornadas e pode certificar o pase aos oitavos de final na seguinte xornada, con dúas de marxe.

Visitaba a veciña Braga e gañou por 1-2. Encamiñou o triunfo cun gol de Rodrygo, que levaba tempo buscando atopar meta.

E na segunda parte, Bellingham seguiu co seu idilio co gol marcando o segundo. Leva tres partidos de Champions e tres goles.

Parecía un camiño cómodo o que lle quedaba ata o final, pero o español Álvaro Djaló meteu presión acurtando diferenzas e o Real Madrid acabou pedindo a hora.

A Real Sociedade é primeira de grupo

A Real Sociedade de Brais Méndez sumou unha vitoria en Lisboa contra o Benfica que a deixa moi ben colocada para a segunda parte da fase de grupos, cando ten que recibir o propio equipo lisboeta e o Salzburgo en Anoeta.

O único gol do partido marcouno o xogador galego no minuto 62, o terceiro nesta edición da Liga de Campións noutros tantos partidos.

"Nin nos meus mellores soños pensei neste inicio de Liga de Campións. Oxalá seguir así para meternos en oitavos"

Complicado para o Sevilla

Máis complicada está a situación para un Sevilla que perdeu na casa fronte ao Arsenal (1-2). Chave foi o gol de Martinelli no engadido do primeiro tempo.

Na segunda metade, Gabriel Jesus anotou o segundo. Reaccionaron os de Diego Alonso co gol de Gudelj, pero o marcador xa non se volvería mover. O Sevilla xogará a clasificación contra o Lens e o PSV, aos cales deberá gañar.