Vitoria do Celta Fortuna sobre o Unionistas C. F. para manterse na pelexa polo liderado (2-1)

Os vigueses suman tres puntos para asentarse nos postos de play-off e seguir de cerca o liderado da categoría

Unha expulsión a Javier Domínguez no minuto 69 e un gol dos visitantes no minuto 79 puxeron en apuros o triunfo local

Twitter @CanteiraCeleste
G24.gal 12/11/2023 18:18

O Celta Fortuna suma tres puntos nun encontro moi disputado fronte ao Unionistas C. F. Ambos os equipos dispuxeron de situacións claras para anotar gol, pero foi o celta quen conseguiu máis efectividade na primeira hora de xogo e se puxo por diante cunha renda de dous goles. Unha expulsión a Javier Domínguez e un gol dos visitantes no tramo final puxo emoción aos últimos minutos.

Coa vitoria, o Celta mantense na pelexa polo liderado. Queda segundo, cos mesmos puntos que o Barcelona B, líder provisional á espera do que faga a Cultural Leonesa na súa visita a Lugo. Polo lado do Unionistas C. F., quedan na 14.ª posición, tan só tres puntos por riba do descenso.