Desenlace fatídico para o Celta en San Mamés (4-3)

Aspas fallou un penalti para marcar o 3-4 e Berenguer anotou no 98, tamén de penalti, o gol da vitoria local

Partido tolo, de constantes alternativas e con máis de 30 lanzamentos a porta

G24.gal 10/11/2023 19:13 Última actualización 10/11/2023 23:05

Minuto a minuto

Imos co partido que abre a 13ª xornada da Primeira División. O Celta quere comezar a afastarse da zona perigosa nun campo moi difícil. En San Mamés o Athlétic só perdeu diante do Real Madrid aínda que voaron de alí 7 puntos en 6 partidos.

Os números do Celta arrepían. Son 8 xornadas sen gañar nas que só acadou 3 puntos. Malia iso as sensacións son mellores que os resultados e, de novo, o colexiado estará ollado con lupa logo das últimas actuacións que padeceron os celestes

Xa temos os XI dos dous equipos!!!!

1

Partido en xogo!!!

10

Tentouno Aspas desde o centro do campo. O Celta, moi serio en tarefas defensivas e con posesións longas

12

Falta clara sobre Mingueza na frontal que non asubía o árbitro

14

Remate de cabeza de Vesga que chapa Guaita ... E na contra tiro cruzado de Aspas que rexeita Unai Simón. Está con ritmo o partido

16

Gol anulado a Aspas por un fóra de xogo anterior de Strand Larsen .... E na seguinte xogada Aspas volve rozar o gol. Bo comezo do cadro vigués!!!

20

Nico Williams centra e remata de cabeza Guruzeta lixeiramente desviado

22

Tiro desviado de Bamba. O Celta está a xerar moitos achegamentos

26

0-1 GOOOOOLAZO de Aspas!!!!! Recibiu preto da área e atopou un oco imposible cun tiro desde a frontal

31

Salva Unai diante de Iñaki Williams. O Athlétic tenta reaccionar

37

1-1 Centra Nico Williams, Starfelt non despexa (pide falta) e marca, moi oportunista, Sancet

41

1-2 GOOOOOOOL de Bamba. Cazou un coiro na frontal e axustouno á base do pau

45

Remata Iñaki Williams ás mans de Guaita

45+

2-2 Nico vaise pola esquerda e Guruzeta remata á rede na última xogada do primeiro tempo

Descanso nun primeiro tempo de tolos. 16 tiros a porta (8 de cada equipo). Aspas volveu a marcar e deixou a seca en 1654 minutos

46

Imos coa segunda parte

48

Salvouse o Celta. Centrou De Marcos e Nico Williams rematou alto na área pequena

52

3-2 Repite Gorka Guruzeta. Tiro cruzado de Nico Williams, saca Guaita pero chega Guruzeta e marca a pracer

72

Penalti a prol do Celta por man de Guruzeta. O VAR revisou a xogada e Aspas terá a opción de marcar o cuarto

4-3 Penalti por mans de Mingueza!!! Transforma Berenguer o gol do triunfo local

Rematou o partido en San Mamés. Tivo Aspas o penalti para gañalo e acabou perdendo cun penalti no último minuto do engadido