Versión asoballadora do Deportivo en Riazor (3-0)

Os de Borja Jiménez golearon 3-0 á U. D. Logroñés e manteñen a vantaxe de 3 puntos respecto do Rácing de Ferrol na loita polo segundo posto

G24.gal 30/04/2022 21:00

Un Deportivo de dúas caras. Nada más entrar en Riazor deixa fóra esa imaxe mediocre que exhibe cando viaxa lonxe da Coruña. Diante dos seus estase a converter nun equipo dominador, que xenera e impide que o rival o faga. E nesta ocasión, estaba diante un equipo que loita tamén por dar o salto de categoría.

Todo é máis sinxelo se o marcador se abre axiña. E o Deportivo logrouno aos cinco minutos. Marcou Antoñito, nunha acción protestada polos xogadores do Logroñés. Puido haber falta de Quiles ao buscar o remate coa chilena.

Aos 12 minutos, o segundo, con outra das armas e executores predilectos. O balón parado e Adrián Lapeña. O seu cuarto gol en liga era o premio e un brilante inicio de partido. Non deixou de buscar o gol o Deportivo e é que faltaba o de Quiles. Puido chegar ao inicio do segundo tempo. Penalti dos rioxanos e o goleador deportivista non atina. Boa a parada do gardameta Daza.

Non foi daquela pero si a un cuarto de hora do final. O centro é de Héctor e o remate inapelable de Quiles. O seu decimosétimo gol no campionato. Fermosa a execución de Quiles e tamén o centro do lateral. O Deportivo aseguraba o cuarto triunfo seguido como local, e en cada un deles a credibilidade vai medrando de xeito exponencial.