Recital ofensivo dun Leyma Coruña que bate a súa mellor marca de anotación

Anotou 109 puntos e gañoulle por catorce a Cantabria nun partido de grandes porcentaxes no tiro

G24.gal 21/12/2022 23:54

O Leyma Coruña volveu amosar o bo momento de xogo polo que pasa e derrotou a Cantabria por 109-95 cuns rexistros ofensivos que moi poucos equipos na competición poden asinar.

O partido mantívose igualado no primeiro cuarto (24-22) e comezou a racharse no segundo grazas ao acerto maiúsculo do Leyma no lanzamento. 57-42 era o resultado a prol do equipo de Epifanio.

Lonxe de relaxarse os coruñeses mantiveron o ritmo imparable no terceiro cuarto no que chegaron a ter unha máxima diferenza próxima aos trinta puntos. Ao remate do cuarto o resultado era de 86-64. O último sobrou no tocante á vitoria pero non ao marcador porque o Leyma sempre foi ambicioso ata lograr uns impresionantes números en ataque.

Outro dato interesante foi o repartida que estivo a anotación. Font anotou 21 puntos, Barrueta 17 e Filipovic 16 como mellores elementos do equipo galego.