Publicador de contidos

Publicador de contidos

O caldo volve ser o prato máis demandado cada vez que chega o frío

O caldo volve ser o prato máis demandado cada vez que chega o frío

Hai moitas variedades, pero o máis común é botarlle fabas, carne, unto e verdura de tempada

O segredo é poñelo a cocer a lume maino e tomalo ben quente para entrar en calor

G24.gal 04/12/2025 20:04 Última actualización 04/12/2025 20:18

Entramos nunha cociña para achegarnos a un dos pratos que mellor acaen no inverno: o caldo. Neste restaurante de Lugo fano de nabizas. 

Nada mellor que unha cunca de caldo para entrar en calor, pero neste restaurante figura na carta durante todo o ano. En demanda compite con outro produto típico: o polbo.

Tamén se fai na casa. Nas froitarías nótano cando chega o inverno. 

Un prato con moitas versións e moito sabor.

Publicidade
Publicidade
Publicidade
Publicidade