A efectividade do Barcelona dilúe o bo partido do Celta

Aubameyang (2) e Memphis marcan nos tres primeiros remates á portería do equipo local

Aspas recortou diferenzas, pero a expulsión de Murillo impediu soñar coa remonta

G24.gal 10/05/2022 20:25 Última actualización 10/05/2022 23:50

Minuto a minuto

Xa temos os 11 elixidos polo Chacho

O equipo do Barcelona!!

Vaise achegando a hora do partido. Coa permanencia no peto o Celta agarda facer un gran partido nun gran escenario. O Barcelona sorprende coa aliñación de catro xogadores moi ofensivos (Ferrán, Dembelé, Memphis e Aubameyang)

13'

Clarísima para Iago Aspas!!!! Erro grave na defensa do Barcelona e o de Moaña perdoa no man a man con Ter Stegen

29'

1-0 ... Xogada de Dembelé pola dereita que lle deixa o gol de bandexa a Memphis. O Barcelona acerta na primeira que ten

30'

Resposta o Celta cunha xogada de Cervi que non acerta a rematar Aspas

35'

Galhardo axusta o seu remate ao pau e salva Ter Stegen ... E no córner volve tela o propio dianteiro brasileiro. Moito mellor o Celta que o Barça

40'

2-0 ... Indecisión na defensa do Celta que aproveita Aubameyang. Dous tiros e dous goles, máxima eficacia culé

45'

Descanso. O Barcelona só precisa dous tiros para marcar dous goles. O Celta tivo tres e non atinou

48'

3-0 ... Repite Aubameyang. Outra vez a febleza defensiva do Celta

50'

3-1 ... GOOOOOL de Aspas. O de Moaña marca o 18º da súa conta para que o Celta non perda a esperanza de sacar algo positivo

57'

Expulsado Murillo por cartón vermello directo logo dunha falta sobre Memphis. O colombiano entrou no descanso

65'

O partido leva parado 5 minutos. O central do Barcelona Araújo levou un golpe na cabeza e está agardando para que o saquen na ambulancia

68'

Outra moi clara do Celta pero nin Aspas, nin Brais nin Beltrán aproveitan o agasallo da defensa local para marcar