Jorge Prado remata de noveno a primeira manga

Non comezou ben o Gran Premio de Flandes, na pista que mellor coñece Jorge Prado.

O copiloto galego acompaña a Marco Bulacia en WRC2

Etiquetas:  RALLY

Jorge Pérez: "O incidente da okupa condicionounos e saímos nerviosos coa penalización"

10/07/2022 12:12

O piloto salcedán atopou unha muller durmindo no seu vehículo antes de comezar a proba, na que rematou na terceira posición

Víctor Senra domina con man de ferro o Rally Sur do Condado

09/07/2022 22:05

Gañou todos os treitos e sacoulle máis dun minuto a Alberto Meira

Categorías:  Deportes   Motor

Carlos Sainz logra en Silverstone o primeiro gran premio da súa carreira

03/07/2022 18:25

Carlos Sainz gañou en Silverstone o primeiro gran premio da súa carreira deportiva. O
Etiquetas:  FÓRMULA 1

Víctor Senra "Foi un rally complicado pola sucidade e o tempo cambiante"

26/06/2022 09:00

O dumbriés leva catro vitorias nas catro probas disputadas do Campionato Galego de Rallys

Etiquetas:  VICTOR SENRA

Prado e Fernández fan historia: segundo e terceiro no GP de Indonesia

26/06/2022 07:29

Os dous galegos quedaron por detrás de Gajser, que a gañou con autoridade as dúas mangas

Senra gaña o duelo con Meira no Rally de Pontevedra

25/06/2022 22:18

O Rally de Pontevedra foi un novo man a man dos dous grandes aspirantes ao campionato galego.

Fernández e Prado, entre os mellores nos adestramentos do GP de Indonesia

24/06/2022 20:38

O domingo disputaranse as probas ás 7:00 e ás 10:00 da mañá, en directo pola G2 e G24

Prado, no podio nas dúas últimas carreiras, tentará achegarse ao segundo posto de Jeremy Seewer