O Breogán despide a temporada cunha derrota na pista do sorprendente Murcia

Os locais completaron a mellor temporada regular da súa historia cun triunfo por 68-61

G24.gal 12/05/2024 23:49

O UCAM Murcia despediu en grande a fase regular na que logrou 21 vitorias en 34 xornadas e superou con iso o seu mellor rexistro histórico. O Río Breogán, malia ter os obxectivos cumpridos coa permanencia conseguida o venres, pelexou ata o final do encontro.

Os locais comezaron moi fortes, cun parcial de inicio de 10-0. A intensidade defensiva do UCAM permitiulle rematar o primeiro cuarto cun 18-9. Jelinek anotaba con facilidade e a diferenza asentouse nos 13 puntos cos que se chegaría ao descanso (38-25).

O Murcia estirou a vantaxe ata os 15 puntos (40-25), pero o Breogán recuperouse a base de triplas grazas a un 5/6 con que se colocaron a só cinco puntos (50-45). Ao remate do terceiro cuarto, o resultado era de 54-47 e todo quedaba aberto para o final.

McLemore e Robinson lideraban o ataque lucense e conseguiron poñerse 57-55, pero un parcial de 6-0 neutralizou a reacción e permitiulle ao UCAM asegurar a vitoria

68 - UCAM Murcia (18+20+16+14): Caupain (6), Radebaugh (2), Ennis (12), Sleva (10), Diagne (4) —cinco inicial—, Radovic (10), Hakanson (8), Jelínek (11), Arturs Kurucs (3), Fabián Flores (2), Falk (-).

61 - Río Breogán (9+16+22+14): Sergi García (5), McLemore (11), Jogela (9), Nakic (-), Sakho (9) —cinco inicial—, Polite (7), Robinson (11), Juan Fernández (4), Erik Quintela (2), Diouf (3), Sergi Quintela (-).