O Celta volve caer goleado en Mestalla nun partido que acabou con dez por expulsión de Cervi

O Valencia impúxose 3-0 con dous goles no treito final

O Celta tivo opcións de puntuar ata despois da expulsión

G24.gal 17/09/2022 18:12

Minuto a minuto

Xa está todo listo en Mestalla para o Valencia-Celta, partido en que o equipo de Coudet buscará mellorar a efectividade de cara á porta rival despois da goleada encaixada no Metropolitano

Esta é a aliñación titular do Celta en Mestalla. Volve Óscar Rodríguez despois da súa lesión, ocupando o lugar de Carles Pérez

E estoutra é a aliñación de Gatusso por parte do Valencia. Estréase como titular Edinson Cavani, que entrou na convocatoria por primeira vez.

1'

Comeza o partido en Mestalla, Valencia 0-0 Celta

2'

Posible penalti de Cömert sobre Larsen. Parece que hai contacto entre os xeonllos. González Fuertes non asubía nada

14'

Hugo Mallo anticípase para despexar un bo centro de rabona de Thierry Correia

17'

Iago Aspas lanza unha falta perigosa, Mamardashvili despexa a córner

24'

Córner a prol do Valencia, o balón queda morto na área pequena, e Diakhaby remata ao pau

26'

Boa combinación do Celta, Aspas asiste ao primeiro toque, e o remate de Larsen marcha preto da escuadra

37'

1-0 Gol do Valencia. Samu Castillejo remata no segundo pau a pase de Samuel Lino

45+5

Descanso en Mestalla. Valencia 1-0 Celta

46'

Comeza a segunda metade en Mestalla co resultado de Valencia 1-0 Celta

57'

Pide penalti o Valencia por un contacto sobre Samuel Lino. González Fuertes non indica a pena máxima

60'

Cartón vermello directo a Cervi por unha entrada sobre Thierry Correia

72'

Cabezada de Larsen a saque dunha falta, e paradón espectacular de Mamardashvili a córner

75'

Remate de Gayá e bo despexe de Marchesín

79'

Kluivert marcha so, e Marchesín saca o perigo no man a man

82'

2-0 Gol do Valencia. Marcos André anota o segundo nunha contra desde o punto de penalti

90+3'

3-0 Gol do Valencia. André Almeida anota o terceiro cun potente remate

Final do partido en Mestalla. Valencia 3-0 Celta. O equipo vigués xogou media hora con dez xogadores por expulsión de Cervi.