O empate do Cádiz no último suspiro evita un triunfo vital do Celta (2-2)

Aspas e Swedberg adiantaran o equipo de Benítez cun 0-2 no minuto 58

Juanmi recortou diferenzas e Darwin Machis atopou premio á insistencia cadista no 99

G24.gal 25/02/2024 12:25 Última actualización 25/02/2024 16:00

Minuto a minuto

Un partido que pode valer unha permanencia para o Celta. O Cádiz marca o posto de descenso e está a tres puntos dos vigueses. Un triunfo faría que a distancia se vaia aos seis puntos máis a diferenza de goles. O empate mantén todo tal e como está e a derrota complica a situación porque metería o equipo de Benítez en descenso.

Xa temos o XI do Celta. Mantén a Larsen e a Aspas na dianteira. Muda a defensa coa entrada de Manquillo, Unai e Manu Sánchez

O equipo do Cádiz será o formado por Conan; Javi Hernández, Chust, Meré, Iza; Escalante, Alcaraz, Navarro, Sobrino; Juanmi e Maxi Gómez

Xogadores no terreo de xogo. Vai principiar o encontro!!!

2

Primeiro achegamento do Cádiz. Sobrino centra desde a dereita, rexeita Guaita e acaba rematando alto Juanmi pero semellaba estar en fóra de xogo

8

Insiste o Cádiz. Centro sobre a área que acaba rematando Iza moi desviado

11

0-1 GOOOOOOOOOOOL DE IAGO ASPAS!!! Centra Luca, deixa pasar Larsen e Aspas axusta o remate pretiño do pau

17

Proba sorte Juanmi desde lonxe. O Celta sufriu nos primeiros minutos pero comeza a controlar o partido

25

Tadeo Allende!!!!! Apertura de Beltrán cara a arxentino que proba sorte cun tiro en diagonal

45

Tempo de lecer cunha última caída de Maxi Gómez na área. Non pita nada Ortiz Arias

46

Comeza a segunda metade!!!!

50

Guaita!!!!! Paradón no remate de Rubén Alcaraz. Está moi acertado o porteiro do Celta

53

Agora é Iza o que remata alto. Volve saír o Cádiz moi forte neste segundo tempo

56

Mancado Tapia!!! Entra no seu lugar Jailson. Tamén entra Swedberg por Allende

58

0-2 GOOOOOOOOOOOOL DE SWEDBERG. Levaba un minuto no campo e aproveitou unha xogada á contra para marcar o segundo gol!!!!!

66

1-2 Gol do Cádiz. Remata Juanmi un centro malia que Guaita a piques estivo de deter o seu remate

74

Caeu Larsen na área. Quéixase dun golpe de Róbert Navarro

77

Cartón a Aspas. Non poderá xogar a vindeira xornada

80

Moi clara de Juanmi!!!! Non agardaba que lle chegase o coiro e o seu remate acabou na man de Guaita