O Celta non pode coa Real Sociedade en Balaídos

Iago Aspas igualou o gol inicial de Illarramendi aproveitando un erro defensivo da Real

Zubeldia marcou o 1-2 definitivo á saída dun córner na segunda metade

G24.gal 16/10/2022 12:48

Minuto a minuto

Xa está todo preparado en Balaídos para o partido da novena xornada entre o Celta e a Real Sociedade

Este é o XI inicial de Imanol na Real Sociedade. Brais Méndez será titular

E este é o XI inicial de Eduardo COudet na súa volta ao banco de Balaídos

1'

Comeza o partido en Balaídos. Celta 0-0 Real Sociedade

3'

Hugo Mallo e Aihen chocan coas cabezas e teñen que ser atendidos. Cunha aparatosa vendaxe, Hugo Mallo parece que pode volver. Prepárase Diego Rico na Real para ser o primeiro cambio

11'

Outra interrupción. Agora é Zubeldia quen precisa atención médica. Aihen segue no campo pero continúa quecendo Diego Rico

27'

O partido non colle ritmo. Aihen volve ter problemas, agora musculares, e acaba sendo cambiado por Diergo Rico

30'

0-1 Gol da Real Sociedade. Illarramendi abre o marcador cun remate desde a frontal

39'

1-1 Gooooool do Celta. Empata Iago Aspas aproveitando un erro de Zubimendi

45'+2

Estamos no tempo engadido da primeira metade, que han ser 8 minutos

53'

Descanso en Balaídos. Celta 1-1 Real Sociedade

46'

Lanzamento de Gabri Veiga que atrapa o porteiro da Real

52'

Remate de Iago Aspas desde a frontal que marcha desviado

54'

Ocasión clara da Real. Remata Mikel Merino, toca Marchesín e acaba botando Galán a córner

55'

1-2 Gol da Real Sociedade. Zubeldia remata o córner á rede

73'

Dispara Cervi desde lonxe, por riba do traveseiro

76'

Remata Carles Pérez, Remiro despexa a córner

82'

Sorloth e Barrenetxea gozan dunha dobre ocasión á saída dunha falta, acaba detendo o balón Marchesín

89'

Remata Carles Pérez desde a frontal, rexeita a defensa

93'

Final do partido en Balaídos. Celta 1-2 Real Sociedade. Tras o asubío final protestaron os xogadores do Celta e foi expulsado Gonzalo Paciencia