Países Baixos e Senegal pasan a oitavos, Ecuador e Qatar quedan eliminados

Países Baixos derrotan a Qatar por 2-0, mentres que Senegal vence por 2-1 a Ecuador

Foto EFE Foto EFE
G24.gal 29/11/2022 16:53 Última actualización 29/11/2022 18:03

Resolveuse o Grupo A do Mundial. Países Baixos e Senegal pasan a oitavos, Ecuador e Qatar quedan eliminados.

Os goles do dianteiro Cody Gakpo, na primeira parte, e do centrocampista Frankie De Jong, ao comezo da segunda, propiciaron a vitoria ante a selección anfitrioa por 2-0 no encontro que completou o Grupo A de Qatar 2022.

Coa vitoria, o cadro de Louis Van Gaal asegurou a presenza nos oitavos de final, fase onde se medirá co segundo do Grupo B, que conforman Inglaterra, Gales, Estados Unidos e Irán. Qatar, pola súa banda, que xa estaba eliminada, despídese do torneo sen puntuar.

Mentres, un gol de Kalidou Koulibaly no minuto 70, instantes despois do 1-1 anotado por Moisés Caicedo, eliminou a Ecuador do Mundial 2022 e clasificou para os oitavos de final a Senegal, como segunda de grupo.