Os partidos na casa seguen sen darlle boa sorte ao Coruxo

A derrota fronte ao Avilés (0-2) impide que o Coruxo se sitúe entre os cinco primeiros

As ocasións da segunda parte non foron suficientes para igualar ou superar o marcador

G24.gal 29/01/2023 18:14

Os partidos na casa parecen estar malditos para o Coruxo. Outra vez máis, o equipo foi derrotado no seu propio campo, esta vez polo Avilés (0-2). Os goles que aseguraron o trunfo chegaron xa na primeira parte.

Foi Isi Ros quen conseguiu adiantar o equipo ao comezo do partido, no minuto 5. Este gol deulle vantaxe ao Avilés e permitiulle dominar o xogo durante toda a primeira parte. Tempo despois, no minuto 31, tamén Jorge Fernández ampliaba a diferenza grazas a un pase de Isi Ros. Isi foi un dos xogadores máis destacados que pelexou sen parar durante todo o partido.

O Coruxo equilibrou o partido no segundo tempo. Con todo, as múltiples ocasións que tiveron diante, especialmente Chiqui, non foron suficientes para igualar ou superar o marcador e quedar con eses puntos tan necesarios para ascender na clasificación.