O Atlético vence no Porto (1-3) e logra o pase a oitavos

O Real Madrid pasa como primeiro de grupo ao vencer o Inter (2-0)

Un instante dun partido entre o Porto e Atlético (EFE/EPA/JOSE COELHO) Un instante dun partido entre o Porto e Atlético (EFE/EPA/JOSE COELHO)
G24.gal 07/12/2021 23:04

Un gol de Antoine Griezmann no minuto 55, tan crucial para o triunfo no Porto como os paradas determinantes de Jan  Oblak, e a vitoria do Liverpool en Milán clasificaron o Atlético de Madrid para os oitavos de final da liga de Campións como segundo de grupo, despois dun partido tenso, no que a súa eficacia ofensiva marcou a diferenza no segundo tempo para obter tres puntos imprescindibles, selados co 0-2 de Correa e o 0-3 de Rodrigo de  Paul nos instantes finais, pechados co 1-3 de Sergio Oliveira.

Foi expulsado Yannick Carrasco, por unha agresión a Otavio, e, tres minutos máis tarde,  Wendell  reequilibrou as forzas cunha tarxeta vermella por poñer o cóbado na noz a  Matheus Cunha.

O Real Madrid pasa como primeiro

O Real Madrid certificou este martes a súa clasificación a oitavos de final da liga de Campións, como primeiro do Grupo D, ao vencer no Santiago Bernabéu ao Inter de Milán (2-0) grazas aos goles do alemán Toni  Kroos no minuto 17 e de Marco Asensio no m.79.