O Valencia leva os puntos de Balaídos cun gol no minuto 88 (1-2)

Redúcese do Celta cos valencianos (2 puntos), pero mantense co descenso (5 puntos)

Seferovic empatou o gol de Kluivert pero o canteirán Marí marcou na última ocasión do partido

G24.gal 14/05/2023 12:51 Última actualización 14/05/2023 16:01

Minuto a minuto

Ás 14:00h comeza o partido de Balaídos: Celta - Valencia

Este é o XI inicial do equipo de Carlos Carvalhal:

E este é o XI inicial do equipo de Rubén Baraja, que busca un bo resultado para achegarse á salvación:

Comezou o partido en Balaídos

8'

GOL do Valencia. Marca Justin Kluivert aproveitando un servizo desde a dereita

21'

Dispara Carles Pérez desde fóra da área, despexa Mamardashvili

43'

Córner que remata Renato Tapia moi forzado, o balón márchalle desviado

44

Carles Pérez remata raso unha boa ocasión, detén Mamardashvili

45+2'

Descanso en Balaídos. Celta 0-1 Valencia logo dunha primeira parte con poucas ocasións, na que acabou dominando o equipo vigués. Na última ocasión pediuse un posible penalti sobre Unai Núñez.

46'

Comeza a segunda metade en Balaídos

46'

Dispara Samuel Lino por abaixo, detén con seguridade Iván Villar

49'

Saca unha falta Iago Aspas desde a dereita, o balón paséase sen que chegue ao remate Unai Núñez

50'

Conduce unha contra Iago Aspas, remata raso Seferovic e desvía a córner Mamardashvili

53'

Contra do Valencia, e chega Tapia para sacarlle o balón a Kluivert cando xa se preparaba para rematar a gol

55'

Remate claro de Diego López á saída dun córner, e parada milagreira de Iván Villar co pé

60'

GOOOOOOOOOOOOOL do Celta!!!!Celta 1-1 Valencia. Córner desde a dereita, e salta imponente Seferovic para cabecear á rede lonxe do alcance de Mamardashvili