Comeza o partido en Balaídos, Celta 0-0 Betis

Carles Pérez entra na área, o seu remate toca nun defensor e marcha a córner

Goooooool do Celta! Marca Gabri Veiga, que se estreaba como titular, desde fóra da área

Remate de Borja Iglesias que rexeita Marchesín

Expulsado Luiz Felipe logo de cometer unha falta sobre Larsen na frontal da área

21'

Lanza a falta Óscar Rodríguez e rexeita Rui Silva

39'

Aparece Hugo Mallo para rematar de chilena e para Rui Silva. A xogada quedou anulada por fóra de xogo do capitán

42'

Arranca Carles Pérez con moita velocidade, queda so diante de Rui Silva, e o porteiro sácalle o balón coa man

45+2'

Descanso en Balaídos. Gaña o Celta cun gol de Gabri Veiga. O partido tivo máis intensidade ata a expulsión de Luiz Felipe aos 20 minutos

46'

Comeza a segunda parte co 1-0 en Balaídos

58'

Remate de Álex Moreno que rexeita Marchesín

69'

Remata William Jose á saída dun córner, e despexa Marchesín ben situado

75'

Xusto despois de ingresar no campo en substitución de Carles Pérez, Iago Aspas está a piques de chegar ao remate dun córner no segundo pau. A súa posición, logo da prolongación de Óscar no primeiro pau, era dubidosa

85'

Remate de Ruibal e gran parada de Marchesín, que envía o balón a córner

87'

Remata Pezella de cabeza, o balón marcha ben preto do poste

89'

Rouba Óscar, o seu remate rexéitao Rui Silva, e Iago Aspas non é quen de conextar un bo remate

90+6

Final do partido. Vitoria do Celta por 1-0 diante do Betis. Decidiu o gol de Gabri Veiga