O Celta recibe tres goles en oito minutos e acaba perdendo co Barcelona

O equipo vigués adiantouse por medio de Larsen, e Douvikas puxo o 0-2 no 79

Dous goles de Lewandowski igualaron o choque, e sentenciou Cancelo

Ás 18:30h comeza o partido en Montjuic: FC Barcelona - RC Celta

Este é o XI inicial de Rafa Benítez para o partido

E este é o XI inicial do Barcelona de Xavi Hernández

1'

Comezou o partido en Montjuic. Barcelona 0-0 Celta

17'

Primeira aproximación do Celta, recibe Iago Aspas na área, e o seu remate sácao Ter Stegen a córner

19'

Goooooooooooool do Celta!!!!!!! Asiste Luca de la Torre e marca Larsen o 0-1

23'

Remate de Joao Félix nunha gran posición, o balón marcha desviado

24'

Centro de Bamba, remata fóra Iago Aspas

27'

Remata Luca de la Torre, e o balón sae rexeitado pola defensa

31'

Lesionado Larsen, que precisa atención. Prepárase o primeiro cambio no Celta pero Larsen volve ao terreo de xogo

40'

Clarísima ocasión do Celta. Remate de Larsen que saca Ter Stegen cun paradón e o rexeitamento cáelle a Luca de la Torre, que remata arriba

45+3'

Descanso en Montjuic. O Celta leva vantaxe (0-1) grazas ao gol de Larsen aos 19 minutos

46'

Comeza a segunda parte no Estadio Lluis Companys. Xavi fixo dous cambios no descanso: entraron Ronald Araújo e Lamine Yamal en substitución de Oriol Romeu e Marcos Alonso

49'

Rouba Bamba un balón, entra na área e cae. O árbitro non sinala nada

51'

Remate de Lewandowski desde a frontal, o balón marcha desviado

53'

Internada de Iago Aspas na área, e o seu remate peta en Cristensen

64'

Rouba o Barcelona logo dun erro de Ristic, remata Ferrán diante de Iván Villar, o balón marcha fóra

66'

Nova internada de Ferrán, que remata ao lateral da rede

71'

Remate de Bamba, e Ter Stegen volve despexar a córner

76'

GOOOOOOOOOOOOOOL do Celta!!!!!! Rouba o equipo vigués, Iago Aspas asiste en longo a DOuvikas, e o grego marca o seu primeiro tanto no man a man

81'

GOL do Barcelona. Acurta diferenzas Lewandowski cun remate picado por riba de Iván Villar