Fútbol

O galego Braulio Vázquez considera "unha broma" a exclusión europea do Osasuna

04/07/2023 21:17

O director deportivo do club navarro falou logo da confirmación por parte de Apelación da sanción polo amaño de partidos de hai unha década

Categorías:  Deportes   Fútbol
Etiquetas:  OSASUNA

A selección española xogará en Dinamarca o derradeiro amigable previo ao Mundial

04/07/2023 13:23

A pontevedresa Tere Abelleira representará o fútbol galego

A seleccion española sub-21 clasifícase para os Xogos Olímpicos

02/07/2023 20:51

A vitoria de Inglaterra fronte a Portugal no Europeo sub-21 clasifica a España para os Xogos

España chega ás semifinais do Europeo sub-21 e acariña o pase aos Xogos de París

02/07/2023 08:04

España impúxose a Suíza na prórroga (2-1) grazas a un gol de Juan Miranda no minuto 103 e meteuse