O Celta perde no Camp Nou nun partido en que tivo oportunidades dabondo para remontar

Ao Barcelona abondoulle un gol solitario de Pedri

Na segunda metade os vigueses tiveron ocasións clarísimas, pero condenounos a falta de acerto

G24.gal 09/10/2022 19:53

Minuto a minuto

Xa están os dous equipos no Camp Nou, e xa temos aliñacións titulares. Esta é a de Ariel Broggi. Repite Gabri Veiga no 11, e volve Cervi:

E esta é a de Xavi Hernández no Barcelona. Lembren que o partido comeza ás 21:00h:

1'

Comeza o partido no Camp Nou

7'

Centro de Jordi Alba, e Ferrán non é quen de conectar o remate en boca de gol

10'

Raphinha conecta un remate duro deste fóra da área, e Marchesín envía o balón a córner cun paradón

13'

Remata Ferrnán Torres desde fóra da área e Marchesín fai outra moi boa parada

16'

GOL do Barcelona. Pedri aproveita un erro no despexe de Unai Núñez e establece o 1-0 sen oposición

31'

Iago Aspas mételle un balón entre liñas a Cervi, pero adiántase Ter Stegen para que o arxentino non remate

32'

Beltrán atopa a Larsen, que remata preto do pau, pero había fóra de xogo

40'

Cae Raphinha na área logo dun contacto con Galán e pide penalti. Munuera Montero di que se tirou

45+2

Descanso no Camp Nou. Barcelona 1-0 Celta

47'

Contra do Celta levada por Aspas, asiste a Óscar, e este remata moi desviado

50'

Queda mancado Ter Stegen logo dunha mala caída, está sendo atendido nas costas

57'

Dobre ocasión do Celta: primeiro Larsen e despois Óscar topan coa defensa blaugrana

59'

Rouba Óscar en zona perigosa e asiste a Gabri Veiga, pero o disparo do canteirán peta na barreira

70'

Gol anulado a Larsen por fóra de xogo de Galán. O remate do lateral bateu no pau e caéulle ao noruegués

82'

Remata Ansu Fati desde a frontal, e para Marchesín ben situado

84'

Man a man de Iago Aspas, que remata abaixo, e salva Ter Stegen co pé esquerdo

84'

Remata Hugo Mallo á saída do córner, e o balón marcha moi preto do pau

95'

Paciencia estrela o balón no pau nunha acción invalidada por fóra de xogo de Aspas, pero a posición do moañés parecía correcta

Final do partido no Camp Nou. O Barcelona gañou grazas a un tanto solitario de Pedri na primeira metade. O Celta asediou a portería de Ter Stegen e tivo incontables ocasións, pero non foi quen de empatar