Fútbol

Batalla campal en Maracaná e triunfo da Arxentina no último clásico de Messi

22/11/2023 07:17

O partido comezou con media hora de retraso por unha lea entre a policía e os afeccionados arxentinos

Otamendi marcou o gol e deixa a Brasil cuns números pésimos na fase de clasificación para o Mundial

Categorías:  Deportes   Fútbol

Foto EFE

Montse Tomé: "Alexia e Paredes son casos especiais, por iso convocamos a 25 e non 23"

21/11/2023 17:12

A seleccionadora recupera as centrocampistas María Pérez e Fiamma Benítez, a porteira Enith Salón tras superar unha lesión e a dianteira Eva Navarro

As lesións nas ventás internacionais esgotan a paciencia dos clubs da Liga

20/11/2023 21:59

O Celta perdeu a Aidoo para toda a temporada nun amigable internacional

Gavi do Barcelona, Vinicius ou Camavinga do Real Madrid, Oyarzabal da Real Sociedade, Muriqi do Mallorca, os accidentados desta semana

Foto EFE

Gavi despide a temporada: "Rotura completa do ligamento cruzado anterior do xeonllo dereito"

19/11/2023 23:25

España será cabeza de serie no sorteo da vindeira Eurocopa

Gavi tivo que ser substituído no minuto 26 e estímase que estará uns oito meses de baixa

O Deportivo deixa dous puntos no tempo engadido (1-1)

18/11/2023 19:24

Os de Idiakez adiantáronse no minuto 85, pero o Tarazona foi quen de empatar a falta de dous minutos